Drechtstreek - Heukelum 2 - 0

01 april 2019 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek - Heukelum 2 - 0

PAPENDRECHT - Na enkele verlieswedstrijden op rij zag de toekomst voor Drechtstreek er even somber uit maar gelukkig voor de ploeg behaalde het zaterdag in de inhaalwedstrijd van december een 2-0 thuisoverwinning op Heukelum.

In een wedstrijd waarin de spelers keihard knokten voor de punten kwam de overwinning Drechtstreek zeker toe. Halverwege de eerste helft scoorde Ties van Aggelen de 1-0 op aangeven van Dion Warner en zes minuten later maakte Warner er zelf 2-0 van na een assist van Ton Groffen. Aan de 2-0 ruststand kon geen van de ploegen in de tweede helft nog verandering aanbrengen zodat de drie punten in Papendrecht bleven.

Trainer Bart Toom was tevreden over de prestaties van zijn elftal dat wegens een blessure zonder Mark Kunst van start moest. Defensief stond de ploeg goed en voorin werd er twee keer gescoord uit een ruime hoeveelheid scoringskansen. Goed nieuws voor de ploeg was de terugkeer via een invalbeurt van Thijs den Dunnen, na een lange afwezigheid door blessureleed.

Komende zaterdag treffen Drechtstreek en Heukelum elkaar volgens het originele speelschema opnieuw maar dan in Heukelum.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.