PKC zet eerste stap naar finale in Ziggo Dome

30 maart 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De korfballers van PKC hebben de eerste wedstrijd van de halve finale play-off gewonnen van LDODK. In Papendrecht werd het 29-21 waardoor PKC nog één overwinning nodig heeft voor de finale in de Ziggo Dome.

In de eerste helft scoorde PKC, in een bomvolle sporthal, al drie keer meer dan het team uit Gorredijk en Terwispel en dat leverde een stand op van 18-6. Mede door acht goals van topscorer Richard Kunst liep de score dus uiteindelijk op tot 29-21.Suzanne Struik begon op de bank bij PKC.

Zaterdag over een week speelt PKC de uitwedstrijd van deze play-off. Mocht deze eindigen in een nederlaag, volgt er de dinsdag erop een beslissingsduel.

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.