Sloop van het oude tuincentrum 't Waaltje begonnen

26 april 2018
Sloop van het oude tuincentrum 't Waaltje begonnen

PAPENDRECHT - Eindelijk is de sloop van het oude Papendrechtse Tuincentrum 't Waaltje begonnen. Het doek voor 't Waaltje aan de Hoepmaker 30 was in februari 2017 al gevallen.

Het familiebedrijf werd gerund door de familie Verdooren. Het begon bijna 50 jaar geleden allemaal met een moestuin/kwekerij.  't Waaltje groeide in de loop der jaren uit tot een wijd en zijd bekend groencentrum. Maar de laatste jaren voor 2017 ging het slechter en slechter, al werd er alles aan gedaan om de neerwaardse spiraal om te buigen, maar dat lukte helaas niet.

In 2014 had de bank het bedrijf een strop omgehangen en die werd maandelijks verder aangetrokken, zodat het pand en de grond wel verkocht moesten worden. Een doorstart van het bedrijf was niet aan de orde.

De ontmanteling van het Waaltje is inmiddels, nadat de locatie langer dan een jaar heeft leeggestaan, begonnen. Bedoeling is dat er nu woningen gebouwd gaan worden.

Foto's: Christian Paparella

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.