Tuincentrum 't Waaltje onder de virtuele hamer

08 mei 2017
Tuincentrum 't Waaltje onder de virtuele hamer

PAPENDRECHT - Wegens het faillissement van Tuincentrum ‘t Waaltje veilt BVA Auctions de bedrijfsmiddelen in een online veiling. De faillissementsveiling start op donderdag 11 mei en loopt tot en met dinsdag 16 mei 2017.

Het veilingaanbod bestaat uit meer dan 700 producten, ook wel ‘kavels’ in veilingtermen. Onder de virtuele hamer gaan onder andere: bloemen, planten, (tuin)decoratie, vijverartikelen, dierbenodigdheden voor hond en kat en nog veel meer producten uit het tuincentrum.

Meer informatie over de veiling is te vinden op: www.bva-auctions.com/auction/lot/26919

Bezichtigingsmogelijkheid
Op donderdag 11 mei 2017 van 9:00 – 11:00 uur vindt aan de Hoepmaker 30 te Papendrecht een kijkdag plaats. Geïnteresseerden krijgen dan de mogelijkheid om het complete veilingaanbod voorafgaand aan de veiling te bezichtigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.