1000ste voorstelling van Michiel van der Burgt op de Willem

22 maart 2019
1000ste voorstelling van Michiel van der Burgt op de Willem

PAPENDRECHT - Tijdens de activiteitenweek van het Willem de Zwijger College mocht Michiel van der Burcht een mijlpaal gedenken: hij speelde voor de 1000ste keer de voorstelling Zeven Sloten!

Zeven Sloten is door Johan Cahuzak, in opdracht van diverse verkeersveiligheidsorganisaties in Nederland (ROV), ontwikkeld. Wegens groot succes wordt de voorstelling ook door Michiel van de Burcht gespeeld.

Tijdens de cabareteske voorstelling werden de brugklasleerlingen gewaarschuwd voor gevaarlijke combinaties als bijvoorbeeld alcohol, overmoed en appen in het verkeer. Leerlingen vonden dit cabaret grappig maar toch ook indrukwekkend.

En ook al werd Zeven Sloten voor de 1000ste opgevoerd, Van der Burcht speelde vol vuur en hij liet de leerlingen over een realistische boodschap nadenken…………..

Foto's: Christine van der Zwart over cabaret met een boodschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.