Engels theater in Willem de Zwijger College

21 maart 2019
Engels theater in Willem de Zwijger College

PAPENDRECHT - Het is activiteitenweek en dat betekent dat er op het Willem de Zwijger College meer aandacht voor andere dan lesgebonden zaken is.

Zo werden de tweede klassen van zowel Papendrecht als Hardinxveld-Giessendam op woensdag 20 maart getrakteerd op een heerlijk staaltje Engels theater.

ETC, English Theatre Company, speelde hun interactieve stuk "Time Apart", waarin Barry antwoord zoekt op de vraag of hij net zo'n chagrijn als zijn vader zal worden. Deze zoektocht leverde hilarische momenten op, waarbij sommige leerlingen zelfs werden uitgenodigd om scènes mee te spelen op het podium. En dit allemaal volledig in het Engels!

Het ETC is dan ook helemaal uit Engeland gekomen om op de Willem (en andere scholen) te spelen.

Foto's: Joyce Osterman.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.