Korfbal play-offs: 'Komend weekend gaat het om de knikkers

27 maart 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Komend weekend gaat het om de knikkers, de play-offs om een plaats in de #korfbalfinale gaan beginnen. In een best-of-three serie gaan de vier beste ploegen van Nederland strijden om op 13 april aanstaande in de Ziggo Dome te mogen staan.

TOP krijgt Fortuna op bezoek, terwijl LDODK afreist naar Papendrecht om het op te nemen tegen PKC. Welke ploeg gaat het beste om met de druk en wie heeft de finalevorm al te pakken?

Het programma van de eerste ronde in van de play-offs:

Za. 30 maart, 15.30 uur: PKC/SWKGroep - LDODK/Rinsma Modeplein
Za. 30 maart, 20.00 uur: TOP/SolarCompleet - Fortuna/Delta Logistiek

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.