Spoor van zwerfafval langs Noordhoek

05 oktober 2015
Spoor van zwerfafval langs Noordhoek

PAPENDRECHT - Bij onze redactie kwamen zaterdagmorgen verschillende meldingen binnen over zwerfafval langs Noordhoek. Het afval zou er vermoedelijk in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 oktober gedumpt zijn.

Onze fotograaf is op pad gegaan en kwam vanaf de afslag Burgemeester Keijzerweg / Noordhoek inderdaad een flink spoor tegen, variërend van lege verpakkingen van voedselketens, tot aan lege flessen en blikjes. Het spoor stopt op de parkeerplaats van de Wieken aan de Noordhoek, en het ernaast gelegen sportveld.

Fotograaf: Pieter van den Berg.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.