Moestuinproject op SBO de Kameleon

27 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Moestuinproject op SBO de Kameleon

PAPENDRECHT - De leerlingen uit de SBO+ middenbouw van de Kameleon zijn begonnen met een moestuin project. 'We hebben 2 moestuinbakken gekocht met de bijbehorende materialen, ook hebben leerlingen vanuit thuis veel materialen meegenomen. Van Vego Papendrecht hebben we 400 liter compost/potgrond gesponsord gekregen om ons een handje te helpen! Daar zijn wij super blij mee en willen Vego Papendrecht daarvoor bedanken.'

'De leerlingen hebben verschillende soorten groenten gezaaid, zoals tomaten, komkommers, radijsjes, paksoi, sla, broccoli en andijvie. Ook hebben we heerlijke aardbeien gezaaid. Nu is het geduldig wachten, zodat we straks heerlijke groente hebben uit onze eigen tuin.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.