Ook in 2019 organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard het Kids and Cars evenement

25 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Ook in 2019 organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard het Kids and Cars evenement

PAPENDRECHT / ALBLASSERWAARD - Ook in 2019 organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard het Kids and Cars evenement, en wel op zaterdag 13 april.

De Organisatie: "Wij organiseren dit evenement sinds 2013 met als doel kinderen die ziek zijn of het op een andere manier moeilijk hebben, een onbezorgde rit te geven in een echte sportwagen. Ieder jaar wordt het evenement populairder onder deelnemers, publiek en sponsoren. Uiteraard zetten wij dit voort! Dit jaar zullen er opnieuw 60 sport/supercars meedoen met de rit en kunnen we dus net zoveel kids blij maken.

Tafelronde 140: 'Eindelijk eens een glimlach op hun gezicht, dat is waar we het voor doen. Tijdens deze rondrit worden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigt op de Markt in Papendrecht. Dankzij een goede samenwerking tussen de Fundraise commissie van onze serviceclub en diverse sportauto eigenaren, is besloten om de aankomende edities tevens nadrukkelijk(er) in te zetten op het ophalen van sponsorgelden. Uiteraard hebben wij hiervoor een schitterend en passend goed doel geselecteerd, namelijk Stichting De Liedjesfabriek."

"Bij de Liedjesfabriek laten ze zieke kinderen zich even beter voelen. Met hun mobiele studio zoeken ze kinderen op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op. Ze maken er daarna ook nog een videoclip bij. Kinderen staan bij de Liedjesfabriek op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen. Ze zorgen voor een paar uur plezierige afleiding en een tastbare herinnering waar de kinderen apetrots op zijn."

Steun is nodig.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.