Drechtstreek in gevarenzone na 1-2 verlies tegen Brederodes

25 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek in gevarenzone na 1-2 verlies tegen Brederodes

PAPENDRECHT - Na het 1-2 verlies tegen Brederodes zal het voor Drechtstreek nog erg lastig worden om uit de gevarenzone te blijven van de tweede klasse F. Het zal alle zeilen bij moeten zetten om zich rechtstreeks te handhaven.  De punten zijn in deze fase van de competitie erg belangrijk en tegen het iets lager staande Brederodes had er gewonnen moeten worden om de onderste regionen te ontlopen.

De eindstand werd al bij de rust bereikt. Nadat Mark Kunst zijn ploeg op een 1-0 voorsprong had gezet maakte Brederodes in de 38ste minuut de gelijkmakende 1-1. Op slag van rust kende scheidsrechter Matthijs Klerks aan Brederodes een strafschop toe en die werd benut zodat men ging rusten met een 1-2 achterstand.

Na rust kon Drechtstreek geen vuist meer maken en kon men niets anders dan de tegenstander dichterbij zien komen op de ranglijst. Met nog zeven wedstrijden te gaan zal de ploeg aan de bak moeten om punten te verzamelen. Eenvoudig zal dat niet zijn want komende zaterdag en de week er na speelt het tegen het altijd lastige Heukelum. Op 30 maart spelen de ploegen in het Oostpolderpark de inhaalwedstrijd van december en de week erna reist Drechtstreek af naar Heukelum. Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.