Voorlopige uitslag Verkiezingen 2019 voor de Provinciale Staten in Papendrecht

21 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Voorlopige uitslag Verkiezingen 2019 voor de Provinciale Staten in Papendrecht

PAPENDRECHT - Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen geweest. In Papendrecht werd gekozen voor de leden van de Provinciale Staten van de Provincie Zuid-Holland. En ook in Papendrecht wint het Forum voor Democratie.

Daarnaast werd ook gekozen voor het bestuur van Waterschap Rivierenland, maar daarvan komt de uitslag op een later tijdstip.

De voorlopige uitslagen van de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Papendrecht zijn:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.