DES ‘72 heren op weg naar kampioenschap

18 maart 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Heren 1 van DES ‘72 kan volgende week bij winst tegen Foreholte uit Voorhout het kampioenschap binnen halen.

Door de winst van afgelopen zondag op een van de concurrenten DWS uit Schiedam kan het eigenlijk niet meer fout gaan.

Door goed verdedigingswerk, snelle aanvallen en goed keeperswerk werd de de eindstand van 32-21 in de 2e helft veilig gesteld.

De heren 2 combinatie van DES ‘72/Saturnus ‘72 kon na de winst van vorige week het nu niet bolwerken tegen Vires et Celeritas en verloor met 31-12.

De heren junioren speelden een goede wedstrijd tegen de Treffers en won uiteindelijk met 33-22, waardoor zij vast op de tweede plaats blijven staan.

Gezien de jeugdige leeftijd in dit team een mooi resultaat. Dames midweeks wist door goed combinatiespel in de 2e helft de winst veilig te stellen tegen Schipluiden. Zij wisten hun wedstrijd te winnen met 17-12.