Puppycursus van VVHP gaat dit jaar niet door

18 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Puppycursus van VVHP gaat dit jaar niet door

PAPENDRECHT - De Ver. Van Hondenbezitters Papendrecht moet tot hun spijt mededelen dat de puppycursus dit jaar door omstandigheden niet door kan gaan.

Iedereen die zich opgegeven heeft voor deze cursus, heeft inmiddels via mail of per telefoon bericht hiervan gehad. Het bestuur van de vereniging vindt het heel vervelend en hoopt dat ze ergens anders wel terecht kunnen met hun hond

De andere trainingen en cursussen gaan gewoon door, zoals deze afgesproken zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.