NLDoet bij Sociale Winkel Fideel gaat niet door

14 maart 2019 door Hennie van der Zouw
NLDoet bij Sociale Winkel Fideel gaat niet door

PAPENDRECHT - Helaas heeft Sociale Winkel Fideel moeten besluiten dat ze NL-doet gaan verplaatsen naar 5/6 april. Door de aanhoudende regen is de plek waar de vlinder- / kruidentuin moet komen te drassig geworden zodat het niet mogelijk is om vrijdag en zaterdag verder te gaan met de aanleg hiervan.

Ook Fideel zal aanstaande zaterdag niet geopend zijn, 6 april wel.

Mocht u deze dagen niet kunnen helpen maar 5/6 april wel dan horen ze dat natuurlijk graag. Alle hulp is welkom.

Zie ook hun facebook-pagina.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.