Albert van der Hout wint 188.000 euro bij Postcode Miljoenenjacht

11 maart 2019
Albert van der Hout wint 188.000 euro bij Postcode Miljoenenjacht

PAPENDRECHT - Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Albert (65) uit de Jan Steenlaan. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Albert verrassen met 188.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Ingrid uit Rosmalen won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Albert en zijn vrouw werden door Winston in hun woonkamer verrast met de prijs. Albert: "Wat een geweldig bedrag! Hier zijn we ontzettend blij mee. We gaan er zeker een nieuwe camper van kopen. Dan gaan we bijvoorbeeld naar Spanje of Italië. Als we erin rondrijden, dan zullen we zeker aan dit moment terugdenken."

Ook buren uit Papendrecht winnen mee
Albert ontvangt dit geldbedrag omdat Ingrid uit Rosmalen dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Albert was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren uit de Jan Steenlaan met postcode 3351 RD mee winnen. In totaal zijn dit 14 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 9.894 euro tot 49.473 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Albert met twee loten meespeelt, deelt hij ook mee in de verdeling onder de winnende postcode. Hij neemt daarom naast de 188.000 euro, óók nog eens een cheque van 9.894 euro in ontvangst.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.