Koninklijke Onderscheiding voor René van Engelen

21 juni 2018
Koninklijke Onderscheiding voor René van Engelen

PAPENDRECHT - Burgemeester Aart-Jan Moerkerke speldde donderdag 21 juni om 14.30 uur in het gemeentehuis van Papendrecht een Koninklijke Onderscheiding op bij René van Engelen.

Voor zijn verdiensten als lid van de gemeenteraad van Papendrecht werd hij tijdens zijn afscheid als directeur van OBS De Viermaster benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

René van Engelen (geboren 19 augustus 1965 in Dordrecht) was in de periode van 14 maart 2002 tot en met 23 januari 2008 en van 11 maart 2010 tot en met 27 maart 2018 raadslid en fractievoorzitter van GroenLinks.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.