Rene van Engelen opnieuw lijsttrekker Groen Links

28 november 2005
Rene van Engelen opnieuw lijsttrekker Groen Links

PAPENDRECHT - De ledenvergadering van GroenLinks Papendrecht heeft René van Engelen met algemene stemmen gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2006. Bij de vorige verkiezingen was hij voor het eerst lijsttrekker. René gaat graag de komende raadsperiode aan de slag als fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad, net als nu. Als raadslid is hij nu ook voorzitter van het Platform Maatschappelijke Verkenning (PMV) van de raad. René is geen kandidaat wethouder.

Bij de vorige verkiezingen heeft Groen Links een zetel gewonnen: men ging van 1 naar 2 zetels. Deze verkiezingen gaan ze voor drie zetels. Men is van mening dat de lijst met kandidaten hiervoor moet gaan zorgen.

De kandidatenlijst is als volgt:

1. René van Engelen
2. Maria Zaal
3. Cees Florusse
4. Bert de Jong
5. Willy Zijlmans
6. Remco Herfst
7. Jan-Anne Bos
8. Arie Prins
9. Ina Florusse-Van der Linden
10. Leny Korteweg
11. Jenny Vos

De kandidaten zijn op verschillende plekken in de Papendrechtse gemeenschap actief.

Rene van Engelen: "In Papendrecht kan het beter, moet het beter. Het gevoel dat je als burger meetelt en mee mag doen, willen wij terug in Papendrecht. GroenLinks heeft het college de afgelopen periode daarop gewezen.
Als je dat vindt, dan moet je ook verantwoordelijkheid durven en willen nemen als partij. Dat willen we! In de volgende periode willen we graag deelnemen aan het college, we zijn ambitieus.
We hebben twee goede kandidaat-wethouders uit Papendrecht. Het nieuwe verkiezingsprogramma staat in de steigers. Met goede bestuurders en een goede inhoud gaan wij voor een nieuw en vernieuwend college!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.