LDODK houdt PKC op een gelijkspel

11 maart 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Door de 29-23 overwinning op DOS'46 heeft DVO eigenhandig lijfsbehoud in de Cashback World Korfbal League afgedwongen. Twee speelronden voor het einde van de competitie, is het voor KCC en DeetosSnel niet meer mogelijk de Bennekomse ploeg bij te halen.

LDODK hield PKC op een gelijkspel. In een bomvolle Kortezwaag kwam de ploeg van Henk Jan Mulder knap terug van een achterstand van vier goals om vervolgens op 25-24 de voorsprong te pakken. Twee goals van de Papendrechters betekende dat LDODK opnieuw in de achtervolging moest en dat lukte. Met het gelijkspel plaatst LDODK zich voor de play-offs, PKC was al geplaatst.

Fortuna heroverde zaterdagavond de vierde plaats ten koste van concurrent KZ. De Koogers verloren in eigen huis nipt van TOP, Fortuna versloeg in Dordrecht overtuigend DeetosSnel. Ook Blauw-Wit won en is - theoretisch - nog in de race voor het laatste ticket voor de play-offs.

De uitslagen van speelronde 16 in de Cashback World Korfbal League:

KZ/Thermo4U - TOP/SolarCompleet: 20-22
LDODK/Rinsma Modeplein - PKC/SWKGroep: 26-26
DeetosSnel - Fortuna/Delta Logistiek: 14-22
KCC/SO natural - Blauw-Wit: 10-21
DVO/Accountor - DOS'46: 29-23

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.