Caraïbische Toko B'ssoulfood feestelijk geopend

09 maart 2019
Caraïbische Toko B'ssoulfood feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Op zaterdag 9 maart 2019 is de Caraïbische Toko B'ssoulfood feestelijk geopend. De toko is gevestigd in winkelcentrum Westpolder, in het pand van de voormalige Marskramer, tegenover apotheek Benu.

Er was een groot openingsfeest in Caraïbische sfeer. Er werden allerlei lekkere hapjes geserveerd en er was een muzikale omlijsting van een brassband met Caraïbische danseressen.

Op de foto staat Bernadette Verbaan met haar hele team, het was de hele dag erg druk in de winkel, dus ze hadden een mooie start!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.