Zwartbol Foods gaat verder als Floor by Jeanne

08 maart 2019
Zwartbol Foods gaat verder als Floor by Jeanne

PAPENDRECHT - Deze week is de kaaswinkel in winkelcentrum Wilgendonk verbouwd en heeft het een nieuwe naam gekregen, namelijk Floor by Jeanne. De naam 'Floor' is afkomstig van de winkelketen van Florus Zwartbol en 'by Jeanne' verwijst naar eigenaresse Jeanne Kalkman, die het bedrijf in mei 2017 overnam.

De winkel ziet er zeer fraai uit, waarbij vooral opvalt dat het assortiment noten behoorlijk is uitgebreid. De heropening wordt vandaag en morgen feestelijk gevierd. Zo worden er heerlijke zelfgemaakte tosti's uigedeeld en kan men allerlei lekkere hapjes proeven. Klanten die minimaal € 20,- besteden, maken kans op een midweek of een weekendje weg naar Zeeland.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.