Jaco van Erk neemt afscheid als directeur van Kindcentrum Prins Constantijn

08 maart 2019
Jaco van Erk neemt afscheid als directeur van Kindcentrum Prins Constantijn

PAPENDRECHT - Op vrijdag 8 maart heeft Jaco van Erk afscheid genomen als directeur van Kindcentrum Prins Constantijn.

In 2000 kwam hij als leraar in dienst en in 2002 werd Jaco van Erk directeur als opvolger van Ben Verschoor.

De school is onder leiding van Jaco van Erk ontwikkeld van basisschool naar kindcentrum waar opvang en onderwijs wordt aangeboden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in samenwerking met Kinderopvang Papendrecht. Jaco was sinds een aantal jaren ook directeur van Kindcentrum Oranje-Nassau, maar deze gecombineerde functie werd te druk.

Jaco gaat nu verder als directeur van Kindcentrum Oranje-Nassau. Verder is hij in Papendrecht ook bekend als raadslid voor de ChristenUnie Papendrecht.

Het feestprogramma begon 's ochtends in de verschillende groepen. Jaco moest in elke groep een opdracht uitvoeren: rijmen, puzzelen, lezen, tafels, topografie, spelling, verkeer en rekenen. Wanneer de opdracht goed uitgevoerd was, kreeg hij een envelop met een cijfer. Aan het eind van de ochtend moest hij met deze cijfers een code maken, zodat hij de kist op het podium kon openen. Hierin zat een verwijzing naar het cadeau wat de leerlingen en leerkrachten gezamenlijk gekocht hebben. Een aantal leerlingen hebben dit cadeau mogen overhandigen: een fietsendrager.
's Middags is er nog een gezellige receptie voor ouders geweest.

Marieke Bakema is de opvolger van Jaco van Erk, zij is sinds 1 januari 2019 de nieuwe directeur van Kindcentrum Prins Constantijn. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.