Marieke Bakema nieuwe directeur Kindcentrum Prins Constantijn

11 januari 2019
Marieke Bakema nieuwe directeur Kindcentrum Prins Constantijn

PAPENDRECHT - Kindcentrum Prins Constantijn heeft vanaf 1 januari 2019 een nieuwe directeur, namelijk Marieke Bakema.

Van 2002 tot was Jaco van Erk directeur. De school is onder leiding van Jaco van Erk ontwikkeld van basisschool naar kindcentrum waar opvang en onderwijs wordt aangeboden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in samenwerking met Kinderopvang Papendrecht. Jaco was sinds een aantal jaren ook directeur van Kindcentrum Oranje-Nassau, maar deze gecombineerde functie werd te druk.

Vanaf 1 januari is de leiding overgenomen door Marieke Bakema
Marieke was al werkzaam op het kindcentrum als leerkracht en locatieleider. Marieke geeft aan dat zij deze nieuwe uitdaging met vertrouwen tegemoet ziet. Vertrouwen, omdat zij wordt omringd door een mooi team van collega’s, geweldige kinderen en betrokken ouders.

Ook geeft zij aan: ‘Ik geniet van het met elkaar bouwen aan een goed kindcentrum. ‘Met elkaar’ houdt voor mij in dat kinderen, ouders èn collega’s samen bouwen aan een goed kindcentrum. Samen kom je verder dan alleen. Het kindcentrum zijn we samen!

Bij Kindcentrum Prins Constantijn worden in een prettige en veilige sfeer talenten benut en wordt gekeken naar mogelijkheden en kansen om de beste resultaten te kunnen behalen. Dan gaat het niet alleen om het cognitieve aspect maar zeker ook om sociaal-emotionele aspecten. Ik vind het belangrijk dat we de kinderen echt zien, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen in een fijne en veilige schoolomgeving.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.