‘Papendrecht Verrast’, uniek City Marketingproject door trotse bewoners

16 november 2018
‘Papendrecht Verrast’, uniek City Marketingproject door trotse bewoners

PAPENDRECHT - ‘We zijn er klaar voor om los te gaan!’ De afgelopen anderhalf jaar heeft een groep professionals uit het bedrijfsleven, met steun van de Gemeente, vrijwillig gewerkt aan een platform om events en activiteiten in Papendrecht actief te gaan promoten. In Papendrecht zijn wekelijks bijzondere activiteiten te beleven voor jongere en oudere bewoners uit de Drechtsteden. ‘Veel Papendrechters en bezoekers van buitenaf zijn vaak niet op de hoogte van alle leuke activiteiten en daar willen wij graag verandering in brengen.’

UITagenda & ledschermen
‘Papendrecht Verrast’ verleidt je, door op haar ledschermen en website een compleet en actueel beeld te geven van Papendrechtse evenementen, activiteiten en uitjes. Hierbij richt zij zich op alle doelgroepen, van jong tot oud, van inwoners tot dagtoeristen en bezoekers uit de West-Alblasserwaard. Ontdek hoe leuk, interessant en verrassend Papendrecht is. Wees erbij, beleef het en geniet na als het voorbij is. Vanaf nu zijn alle activiteiten en evenementen vermeld in een actuele UITagenda (ook voor op mobiel) en worden er wekelijks bijzondere tips verzameld op www.papendrechtverrast.nl. Zo hoeft niemand meer iets te missen. De UITagenda wordt ondersteund door drie ledschermen die de activiteiten en evenementen in Papendrecht aankondigen. Achter de schermen wordt gewerkt om de event-categorieën uit te breiden met het thema ‘sport’, en om papieren UIT-agendaflyers (voor in hotels, winkels, horeca) en een digitale EVENEMENTENmaand- en jaarkalender te vervaardigen.

Gratis promotie
‘Papendrecht Verrast’ geeft alle Papendrechtse organisaties en verenigingen een gratis podium om hun event te promoten en te ondersteunen. De ledschermen, website met UITagenda, TIPpagina en het team staan ter beschikking van deze organisatoren. ‘Wanneer een bedrijf of vereniging een evenement of activiteit in Papendrecht organiseert, kunnen zij met ons contact opnemen om het event te promoten.’ Hiervoor beschikt de Stichting over een contentjournalist en een vormgever. ‘Papendrecht Verrast’ staat ook klaar voor advies en zet haar netwerk in voor organisaties die een event willen organiseren. Een recent voorbeeld is de succesvolle ondersteuning van en samenwerking met de organisatoren van Pellerpop.

4-12, Evenementen Inspiratie Avond
De Stichting zet zich in om stap voor stap de samenwerking en verbinding tussen alle betrokken partijen in Papendrecht op het gebied van Events en Promotie te stimuleren. Hiertoe organiseert zij speciaal voor organisaties en personen die evenementen in Papendrecht organiseren of willen gaan organiseren op 4 december een interessante inspiratieavond. Magchiel Koekoek van de BOD-groep neemt de deelnemers mee in zijn ervaring rondom het organiseren van Breda Live, Dance Tours en Wantij Pop. De Gemeente zal toelichting geven op vergunningen etc. en Papendrecht Verrast vertelt over hoe zij kunnen helpen. Daarnaast is er alle gelegenheid om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en te netwerken. Heb je interesse om een event te organiseren of wil je je bestaande evenement beter op de kaart zetten, meld je dan aan via de website.

Doe mee
‘We zijn nog volop in ontwikkeling en door goed samen te werken en te luisteren naar nieuwe ideeën en feedback, worden we stap voor stap beter.’ Ben je ook zo trots op Papendrecht en wil jij anderen dit gevoel ook meegeven?  Dan kun je meehelpen aan het initiatief van ‘Papendrecht Verrast’ door een evenement aan te melden, een tip door te geven of zelf te schrijven, vlogs over events in Papendrecht te maken, of misschien wil je wel stagelopen? Je bent van harte welkom!

Stichting Promotie Papendrecht
Achter ‘Papendrecht Verrast’  staat de Stichting Promotie Papendrecht. Een groep die bestaat uit ondernemers, marketeers en professionals die trots zijn op Papendrecht en dit ook uitdragen. Kijk voor meer informatie op www.papendrechtverrast.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.