Papendrechtverrast.nl van start

12 januari 2018
Papendrechtverrast.nl van start

PAPENDRECHT - De afgelopen periode heeft de stichting Promotie Papendrecht hard gewerkt aan een platform om Papendrecht te promoten.

Eind december 2017 zijn er 2 ledschermen geplaatst bij de toegangswegen (zie foto) van Papendrecht en deze week is de website www.papendrechtverrast.nl live gegaan met mooie evenementen en handige tips waar wat is te doen.

Robert Snel, voorzitter van Promotie Papendrecht, vertelt enthousiast: "De ruimte op de ledschermen staat volledig ter beschikking om Papendrecht en haar activiteiten te promoten.
De website biedt een platform om Papendrechters en bewoners in de Alblasserwaard bewust en enthousiast te maken van alles wat er gebeurt en te beleven is.
Zorgen voor actualiteit en volledigheid kan alleen als iedereen ook meedoet en daarom vragen we ook jouw bijdrage.
Samen kunnen wij bezoekers verleiden om Papendrecht te ontdekken, te laten beleven en na te genieten."

De website is ontworpen door MM Design uit Hardinxveld-Giessendam en gebouwd door Avant Webdiensten uit Alblasserdam. Voor de agendaberichten en het nieuws wordt gebruik gemaakt van een automatische koppeling met Papendrecht.net. Neem gerust een kijkje op www.papendrechtverrast.nl!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.