Vrijwilligers nodig? Doe mee met NLdoet

03 januari 2019
Vrijwilligers nodig? Doe mee met NLdoet

PAPENDRECHT - Ieder jaar doet Papendrecht mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet. Het werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties en voor veel organisaties blijft dit een uitdaging. Daarom organiseren we weer samen met organisaties NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019.

NLdoet klussen
Vrijwilligers doen die dag klusjes zoals een ruimte verven, een tuin opknappen, een high tea of een uitje organiseren voor cliënten. Zij maken op die manier kennis met uiteenlopende vormen van vrijwilligerswerk.  De ervaring leert dat NLdoet elk jaar vaste nieuwe vrijwilligers oplevert. NLdoet brengt vrijwilligers voor één dag op de been, het is aan u om nieuwe vrijwilligers te enthousiasmeren en voor langere tijd aan uw organisatie te binden.

Komt uw organisatie handen te kort?
Meld uw klus aan op www.nldoet.nl. U kunt dan meteen vóór 31 januari een financiële bijdrage van maximaal € 400,- aanvragen. Hoe eerder hoe beter, want op = op. Heeft u nog geen klus in gedachten? Op deze website vindt u ook inspirerende voorbeelden van klussen.

NLdoet communicatie
Het Vrijwilligerspunt, onderdeel van Sterk Papendrecht verzorgt de communicatie over NLdoet via internet, social media en huis aan huis. Via de media worden mensen opgeroepen zich op deze dag als vrijwilliger in te zetten en zich aan te melden voor een klus via www.nldoet.nl of via het Vrijwilligerspunt.

Meedenken of meer informatie
Inmiddels hebben zich al meerdere enthousiaste organisaties zich aangemeld met een klus. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u dat wij kort meedenken over deelname, neem dan contact met Pauline van der Kraan of Judith van Gulik via telefoonnummer 078-6154741 of email: vrijwilliges@bwi-papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.