Vrijwillige handen maken NLDoet weer een succes

14 maart 2018
Vrijwillige handen maken NLDoet weer een succes

PAPENDRECHT - Timmeren, verbouwen, schilderen, schoonmaken, wilgen knotten en bloemen planten. Samen hebben vaste vrijwilligers en vrijwilligers-voor-één-dag veel werkzaamheden opgepakt en ook van de NLdoet editie 2018 weer een gezellige dag gemaakt.

‘Papendrecht stak weer massaal de handen uit de mouwen en hielp 19 verenigingen met allerlei klussen’, vertellen Judith van Gulik en Pauline van der Kraan van het Vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht. ‘Zo is bij muziekvereniging Excelsior en de Werkbank de ontvangstruimte opgeknapt, zijn de bodems van de hokken bij de egelopvang ververst en is bij Scouting Van Brederodegroep het spellokaal van de scouts geschilderd.’

Judith en Pauline van het Vrijwilligerspunt Sterk Papendrecht: ‘Vele Papendrechters hebben tijdens NLdoet kennis gemaakt met de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. En met succes, verschillende vrijwilligers-voor-één-dag hebben al laten weten in de toekomst vaker vrijwilligerswerk te willen doen. Wij bedanken alle vrijwilligers, organisaties en burgemeester en wethouders voor hun inzet!’

Ook de burgemeester en wethouders van Papendrecht droegen hun steentje bij; zij maakten een heerlijke lunch voor de vrijwilligers die op locatie werkten en brachten deze vervolgens persoonlijk langs.

Fotograaf: Richard van Hoek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.