Klussen aanmelden voor NLdoet kan tot 31 januari

05 januari 2018
Klussen aanmelden voor NLdoet kan tot 31 januari

PAPENDRECHT - Ieder jaar doet Papendrecht mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet. Het werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties, en voor veel organisaties blijft dit ook een uitdaging.  Daarom organiseren we weer samen met organisaties NLdoet op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018.

NLdoet klussen
Vrijwilligers doen die dag klusjes zoals een ruimte verven, een tuin opknappen, een high tea of een uitje organiseren voor cliënten. Zij maken op die manier kennis met uiteenlopende vormen van vrijwilligerswerk.  De ervaring leert dat NLdoet elk jaar vaste nieuwe vrijwilligers oplevert. NLdoet brengt vrijwilligers voor één dag op de been, het is aan u om nieuwe vrijwilligers te enthousiasmeren en voor langere tijd aan uw organisatie te binden.

Komt uw organisatie handen te kort?
Meld uw klus aan op www.nldoet.nl. U kunt dan meteen vóór 31 januari 2018 een financiële bijdrage van maximaal € 400,- aanvragen. Hoe eerder hoe beter, want op =op.Heeft u nog geen klus in gedachten? Op deze website vindt u ook inspirerende voorbeelden van klussen.

NLdoet communicatie
Het Vrijwilligerspunt, onderdeel van Sterk Papendrecht, verzorgt de communicatie over NLdoet via internet, social media en huis-aan- huis bladen. Via de media worden mensen opgeroepen zich in te zetten als vrijwilliger voor één dag en zich aan te melden voor een klus via www.nldoet.nl of via het Vrijwilligerspunt.

Aanmelden, meedenken of meer informatie
Inmiddels hebben zich al meerdere enthousiaste organisaties zich aangemeld met een klus. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u dat wij meedenken over deelname? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 078-6154741 (op werkdagen van 09.00-12.30 uur).

Archief foto: NLdoet

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.