Kom speeddaten met zorgprofessionals van Rivas in De Waalburcht

04 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Kom speeddaten met zorgprofessionals van Rivas in De Waalburcht

PAPENDRECHT - Ontmoet zaterdag 16 maart de zorgprofessionals van Rivas Zorggroep in zorgcentrum De Waalburcht. Tijdens deze dag vertellen zorgmedewerkers van locaties De Markt, De Wieken en De Waalburcht over hun vak. Ook krijgen bezoekers informatie over het volgen van een opleiding bij Rivas.

Ontdek de zorg
Het thema van dit jaar is: Maak kennis met de kunde van zorg en welzijn. Jong en oud, met interesse voor een baan in de zorg, zijn welkom op de speeddate. ‘De zorgverleners zijn ontzettend trots op hun vak en vertellen daar graag meer over’, zegt Alyda den Hollander, locatieleider van De Wieken. Tijdens de ‘date’ kunnen bezoekers informatie én ervaringsverhalen horen over uiteenlopende functies. Rinske Krale, locatieleider van De Waalburcht: ‘Naast gediplomeerde medewerkers zoeken we leerlingen, stagiaires en helpende handen die zorgverleners ondersteunen. De juiste motivatie en instelling zijn het belangrijkste.’ In een kort gesprek met een zorgverlener wordt gelijk gekeken of er een match is.

Rivas-brede banenmarkt
Naast de speeddate in De Waalburcht vindt een Rivas-brede banenmarkt plaats in verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem. Kom hier meer te weten over werken en leren in onder andere het Beatrixziekenhuis, de verpleeghuizen, Rivas Wijkverpleging en op de afdeling Revalidatie & Herstel.

Meer informatie
De speeddates met medewerkers van de drie Rivas-locaties in Papendrecht vinden plaats in zorgcentrum De Waalburcht, Kleine waal 6 in Papendrecht van 11.00 tot 13.00 uur. Meer informatie over het programma van alle Rivas-locaties is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg. Vacatures en opleidingsmogelijkheden staan op: www.werkenbijrivas.nl.

Fotobijschrift: Medewerkers van Rivas vertellen tijdens de Open Dag van de Zorg met trots over hun vak.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.