Sterk bezet tennistoernooi bij TOP

26 juli 2013
Sterk bezet tennistoernooi bij TOP

PAPENDRECHT -  Bij de Papendrechtse tennisvereniging TOP aan de Parkweg wordt van 27 juli t/m 4 augustus het Sport2000 Papendrecht Open Toernooi gespeeld in de categorieën 2, 3, 4, 5, 6 18+, 7 18+ en 8 18+ in zowel enkel als dubbel.  
 
In de enkel wordt volgens het actuele rating principe gespeeld. TOP heeft dit jaar in de hoogste categorie bij de mannen een sterke bezetting oplopend van 0.969 tot 1.536 hierin is Andre van der Bijl uit Etten-Leur als eerste geplaatst. Ook regio spelers Wesley Visser, Wouter Standaart en Rutger Meijer zijn van de partij.  
 
In de een na hoogste categorie met een rating van 2.3538 t/m 3.1982 spelen bekende spelers in mee  zoals  Fabian Koning, Rens in t’Veld en Nigel Visser. Naast dit is er ook een heren dubbel 2 met de koppels Rens in t’Veld/Wesley Visser, Stefan Weeda/Wouter Standaart en Boy Wijnmalen/Frank Clausing. Voor actuele tijden en wedstrijden kunt u kijken op de website www.tv-top.nl
 
De finales zijn zondag 4 augustus aan de Parkweg te Papendrecht. Op vrijdag 2 augustus is er een feestavond: Friends on Friday met DJ TFX.
 
De toegang is gratis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.