Veertig jarig jubileum kerkorganist Arie de Bruijn

16 februari 2009
Veertig jarig jubileum kerkorganist Arie de Bruijn

PAPENDRECHT - In de Morgensterkerk aan de Muilwijckstraat wordt tijdens de eredienst op zondagmorgen 1 maart stilgestaan bij het feit dat Arie de Bruijn (56) veertig jaar kerkorganist is. Hij is voor zijn inzet al Koninklijk onderscheiden in 2004. De Bruijn, die afkomstig is uit Dordrecht, was in zijn schoolperiode al een talentvol organist. Hij had in de organist van de Dordtse Grote Kerk, Cor Visser, een belangrijke eerste leermeester.

Zijn eerste benoeming tot kerkorganist was in 1969 bij de Petruskapel op de Staart in Dordrecht.
Andere activiteiten in Papendrecht zijn:
    * Al meer dan 25 jaar begeleidingsorganist van het Menorahkoor;
    * Dirigent van het vokaal ensemble "Chantez";
    * Organiseert de zaterdagmiddagconcerten in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.