Drechtstreek gaat door met trainers Bart Toom en Leon van Dalen

28 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek gaat door met trainers Bart Toom en Leon van Dalen

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Drechtstreek heeft de contracten van hoofdtrainer Bart Toom en assistent trainer Leon van Dalen verlengd. Hierdoor blijft het huidige technische duo nog een jaar langer – tot 30 juni 2020 - actief bij de 2e klasser.

Bart Toom en Leon van Dalen staan sinds november 2018 samen voor de spelersgroep van de Papendrechters, die momenteel op de 10e plaats op de ranglijst in de 2e klasse Fstaan. De laatste 2 wedstrijden tegen Roda Boys en NOAD ’32 werden gewonnen en zorgen ervoor dat de spelersgroep en de trainers vol vertrouwen de rest van de competitie tegemoet zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.