CDA stelt vragen over de toiletvoorzieningen op de Begraafplaats

26 februari 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De Papendrechtste afdeling van het CDA heeft vragen over de toiletvoorzienigen op de Papendrechtse Begraafplaats aan B&W gesteld.

De vraag van het CDA is: 'Voor nabestaanden is het bezoek aan het graf van hun dierbare overledenen belangrijk en waardevol. Soms zijn deze bezoeken kort, maar vaak ook langer. Een rustig moment in stilte, maar ook het onderhoud van het graf neemt tijd. In onze gesprekken met inwoners van Papendrecht is ter sprake gekomen dat het lastig is dat het dan niet mogelijk is een toilet te bezoeken op de begraafplaats. Dit is vooral voor oudere inwoners erg lastig.'

'Op de begraafplaats is wel een toiletvoorziening aanwezig, deze is echter niet openbaar of op verzoek toegankelijk. Er zijn hier mogelijk eenvoudige oplossingen voor te bedenken.'

Het CDA heeft hierover de volgende vragen aan het college van B&W gesteld:
1. Bent u bekend met deze wensen?
2. Wilt u nagaan op welke wijze toiletbezoek voor bezoekers van de begraafplaats mogelijk gemaakt kan worden?

Binnenkort wordt hierover een reactie van het college verwacht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.