Caraïbische Toko B'ssoulfood opent zaterdag 9 maart

26 februari 2019
Caraïbische Toko B'ssoulfood opent zaterdag 9 maart

PAPENDRECHT - De verbouwing van het pand voor een Caraïbische toko in winkelcentrum Westpolder verloopt volgens plan. Bernadette Verbaan geeft aan dat de openingsdatum nu bekend is, namelijk zaterdag 9 maart 2019 om 11.00 uur.

Toko B'ssoulfood komt in het pand van de voormalige Marskramer, tegenover apotheek Benu.

Bernadette vertelt enthousiast: "We starten straks met een groot openingsfeest in Caraïbische sfeer. Er komt een brassband met Caraïbische danseressen en verder wordt er allerlei lekkere hapjes geserveerd."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.