Intertoys failliet verklaard

21 februari 2019
Intertoys failliet verklaard

PAPENDRECHT - De speelgoedketen Intertoys is op donderdag 21 februari 2019 door de rechtbank failliet verklaard. Het gaat om 286 winkels, waaronder de vestiging in Papendrecht op winkelcentrum De Meent.

De winkels van de honderd Nederlandse franchisenemers vallen buiten het faillissement, maar daar hoort Papendrecht helaas niet bij.

Op verzoek van de curator blijven de winkels nog wel even open, omdat er nog een kans is op een doorstart.

Voor de werknemers is de toekomstig erg onzeker geworden.
Op hun Facebookpagina schrijven ze:

Op dit moment leven wij als personeel van Intertoys in een onzekere tijd, maar een ding is zeker,  zolang er nog niks bekend is, staan wij gewoon voor jullie klaar en bieden we de service die jullie van ons gewend zijn. Ook zijn zoals eerder vermeld de Kadobonnen gewoon te verzilveren. Mocht
er een artikel geruild worden wat met een kadobon gekocht is, dan kunnen wij hier helaas geen geld op terug geven, maar moet er iets anders gekocht worden.

Wij hopen jullie snel weer in onze winkel te verwelkomen!

Kadobonnen zijn nog in te leveren tot en met zaterdag 23 februari.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.