Jubilarissen bij Asaf in de bloemen gezet

22 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Jubilarissen bij Asaf in de bloemen gezet

PAPENDRECHT - Tijdens de op 11  februari j.l. gehouden jaarvergadering van Chr.Gem.Koor Asaf te Papendrecht, werd de zilveren G-sleutel opgespeld bij Lia van den Boogaard  ter gelegenheid van haar 25-jarig lidmaatschap van het koor. Dit feit werd compleet gemaakt met een prachtig boeket bloemen.
Ook Marieke van de Beek is 25 jaar lid.  Zij kreeg de zilveren sleutel  thuis, daar zij niet aanwezig kon zijn bij deze vergadering.

Gerard Kok en Ina ’t Jong zijn dit jaar zelfs 40 jaar lid! Aan hen werd een beeldje uitgereikt van de KCZB.

Het beeldje laat zien dat mensen de sleutel vormen tot een vereniging waar muziek in zit. Ook kregen zij beiden een boeket bloemen.

Tevens heeft Ina ’t Jong na 32 jaar afscheid genomen als bestuurslid van het koor. Ze was, door haar grote ervaring, de vraagbaak voor alle koor- en bestuursleden. Zij heeft haar taken met grote inzet uitgevoerd en als dank kreeg zij een boekenbon uitgereikt door de voorzitter, Wim van Pel.
Op deze jaarvergadering werd ook het jaarprogramma gepresenteerd.

Het eerstvolgende concert zal worden gegeven op zaterdag 12 april  2019  in de Havenkerk te Alblasserdam. Een passie-Paaszangavond met CJMK Jublilate o.l.v. Lennart Knops. Bert Kruis- orgel, Arjan Wouters- piano en Lianne Laurens-fluit.

Zaterdag 20 april 2019 hopen we een Passie-Paaszangavond te houden met het Christelijk Mannenkoor Krimpen in de Rehobothkerk te Krimpen aan de IJssel.  Arie van de Vlist-orgel, Jolanda den Bouter-hobo.

Ook werd bekend gemaakt dat Asaf dit jaar weer zal meewerken aan de Kerst Doelenconcerten in Rotterdam. Deze staan gepland op zaterdag 14, en dinsdag 17 december 2019.

Zangliefhebbers worden hartelijk uitgenodigd het koor te komen versterken, in het bijzonder bij de bassen en tenoren. Schroom niet om vrijblijvend een repetitie bij te wonen op de maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur in de bovenzaal van De Ark aan de Rubensstraat 35.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.