Sanidrome Wemmers failliet verklaard

28 november 2018
Sanidrome Wemmers failliet verklaard

PAPENDRECHT - Op dinsdag 27 november is Sanidrõme Wemmers aan de Coornhertstraat 18 door de rechtbank Rotterdam failliet verklaard.

Als curator is mr A.F. Ammerlaan door door de rechtbank aangesteld.

Het bedrijf was sinds 2015 in Papendrecht actief op het gebied van sanitair zoals badkamers en toiletten. Het werk werd verzorgd door eigen installateurs.

Tot 19 juli 2017 heette het bedrijf Sanidrõme Bouter. De naamsverandering was een logisch gevolg omdat Gerard Wemmers (van Wemmers Installatiebedrijf) Sanidrõme Bouter in Papendrecht per 1 september 2016 overnam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.