PKC wint ruim van DVO

18 februari 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Grote uitslagen in Papendrecht en Gorredijk, in de dertiende speelronde van de Cashback World Korfbal League. Een oppermachtig PKC had geen enkele moeite met DVO, de enige spanning zat hem in de vraag of Richard Kunst het record aantal doelpunten in één wedstrijd (16 stuks, door Jos Roseboom) zou evenaren. Dat lukte helaas niet, ondanks de vele kansen die Kunst in de slotfase nog kreeg.

Landskampioen TOP maakte geen fout tegen rode lantaarndrager DeetosSnel. Hoewel de Dordtenaren wederom geen slechte wedstrijd speelden - zoals wel vaker dit seizoen het geval is - maakten ze geen aanspraak op de punten. TOP blijft koploper, met PKC op twee punten achterstand. LDODK staat derde op drie punten van de ploeg van Jan Niebeek, die ook volgend jaar aan het roer staat bij de Sassemers.

De uitslagen van speelronde 13 in de Cashback World Korfbal League:

TOP/SolarCompleet - DeetosSnel: 28-22
PKC/SWKGroep - DVO/Accountor: 40-23
LDODK/Rinsma Modeplein - KCC/SO natural: 33-24
Blauw-Wit - DOS'46: 20-17
Fortuna/Delta Logistiek - KZ/Thermo4U: 17-25

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.