Winst voor Stichting ANDERS bij Vrijwilligersprijzen 2019

18 februari 2019
Winst voor Stichting ANDERS bij Vrijwilligersprijzen 2019

PAPENDRECHT - Stichting ANDERS is gisteravond in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de vrijwilligersprijzen 2019. De gemeente Papendrecht had het initiatief voorgedragen bij de organisatie voor hun daadkracht en voor de wijze waarmee ze kwetsbare mensen met hulpvragen verbinden aan de vrijwillige inzet van bedrijven.

ANDERS maakte kans op de publieksprijs én de juryprijs. De publieksprijs ging naar andere mooie initiatieven maar na een mooie pitch was wel de juryprijs voor ANDERS. De stichting mocht een cheque van €5000,- in ontvangst nemen van vicepremier Hugo de Jonge die speciaal aanwezig was voor de uitreiking.

Initiatiefnemer Robert de Heer: “Dit is een ongekend mooie waardering voor het werk en voor alle vrijwilligers die deze missie mogelijk maken. Van onze eigen vrijwilligers die onder andere huisbezoeken doen tot de ruim 220 ondernemers die vrijwillig in actie komen voor onze mooie en kwetsbare doelgroep.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.