Papendrechters in de startblokken om evenementen te organiseren

13 februari 2019
Papendrechters in de startblokken om evenementen te organiseren

PAPENDRECHT - Dinsdag 12 februari vond, op de locatie van Ronald Verkeersopleidingen, de door Stichting Promotie Papendrecht georganiseerde Evenementen Inspiratie Avond plaats. Hierop kwamen rond de zeventig mensen af. Deze stichting, die onder de naam ’Papendrecht Verrast’ naar buiten treedt zet zich, naast promotie, in om de samenwerking en verbinding tussen alle betrokken partijen in Papendrecht op het gebied van evenementen te stimuleren. Speciaal voor verenigingen, organisaties en personen die van plan zijn een evenement te organiseren of die hun evenement nog beter willen promoten, had Papendrecht Verrast deze avond belegd.

Speciale gast was Magchiel Koekkoek, mede-eigenaar van BOD Events en organisator van topevents als Breda Live, Dance Tours en Wantij Pop. Hij vertelde hoe hij ertoe was gekomen om deze events te organiseren en wat daarbij allemaal komt kijken. Van de gemeente Papendrecht was evenementencoördinator Leen Alderliesten aanwezig, om uiteen te zetten voor welke evenementen een gemeentelijke vergunning vereist is en wanneer deze aangevraagd moet worden. Ook gaf hij aan hoe de gemeente mee kan werken aan een evenement. Tot slot kreeg Ruben Cornelissen van Papendrecht Verrast het woord om de aanwezigen te informeren dat Papendrecht Verrast ook marketingtechnisch onderzoek doet om de verschillende doelgroepen te benaderen. Hiermee wordt bereikt dat de juiste informatie bij de juiste mensen terechtkomt.

Uit de enthousiaste opmerkingen van de aanwezigen bleek, dat velen van plan zijn om evenementen te organiseren. 

Nadat er gelegenheid was om vragen te stellen of ideeën te spuien, werd de avond besloten met een netwerkborrel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.