Ruud Lammers voert op de Meent campagne voor komende Verkiezingen

09 maart 2015
Ruud Lammers voert op de Meent campagne voor komende Verkiezingen

PAPENDRECHT - Ruud Lammers, fractievoorzitter van Onafhankelijk Papendrecht en kandidaat voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland, op campagne voor Nederland Lokaal samen met Bert Euser, Lijsttrekker van Nederland Lokaal voor de Eerste Kamer, met de campagne eend op de Meent in Papendrecht op zaterdag 7 maart 2015. (Zie foto)

Nederland Lokaal
Lammers pleit zowel plaatselijk als op provinciaal niveau voor een participatiedemocratie. "Burgers en instanties moeten aan de voorkant betrokken worden bij de besluitvorming, zodat zij hun visie en hun deskundigheid kunnen toevoegen aan de besluiten die uiteindelijk genomen worden."

Algemene Waterschaps Partij
Zijn kandidatuur voor de Algemene Waterschaps Partij AWP heeft niet zozeer een politieke achtergrond. Hij voert diverse redenen aan waarom hij voor Waterschap Rivierenland aan het werk wil. Ruud: "Ten eerste zijn de waterschappen de oudste democratische openbare lichamen van ons land. Het is goed dat de waterschappen een gekozen bestuur hebben, zodat zij blijven wortelen in de samenleving. Om dat bestuur levend en geïnspireerd te houden, stel ik mij kandidaat."

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.