Veel medailles voor Olympia tijdens Souplesse Toestel Toernooi

28 januari 2019
Veel medailles voor Olympia tijdens Souplesse Toestel Toernooi

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag deden de turnsters uit de 5e en 6e divisie voor het eerst mee aan de 3e editie van het Souplesse Toestel Toernooi in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is een eendaags toernooi waar turnsters zowel in de meerkamp over vier toestellen als per toestel turnen voor een medaille.

Voor deze turnsters was het na de clubkampioenschappen de eerste wedstrijd van het seizoen en hier was hard voor getraind. En met veel succes: zowel op de vier toestellen als in de meerkamp werden er meerdere medailles gewonnen. Op de foto een paar van de medaillewinnaars, van links naar rechts: Vera van Wijk, Firenze van Wijngaarden, Chevanna Spieker, Roos Verheijen en Merel de Vreede.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.