Myrthe Verhagen clubkampioen 2018 Olympia

29 december 2018
Myrthe Verhagen clubkampioen 2018 Olympia

PAPENDRECHT - Op de valreep van 2018 turnden de keuzeturnsters van Olympia op vrijdagavond 28 december de jaarlijkse clubkampioenschappen. Voor het tweede jaar werd er geturnd in de mooie ingerichte zaal van O&O Zwijndrecht en turnden de Papendrechtse turnsters samen met de Zwijndrechtse turnsters. Twee clubkampioenschappen werden zo tegelijkertijd geturnd. De turnsters streden in twee groepen om medailles per toestel en voor de meerkamp. Myrthe Verhagen was dit jaar de beste turnster van iedereen: met een puntentotaal van 40.200 over vier toestellen is zij de clubkampioen van 2018 geworden. Myrthe komt uit in de 5e divisie. Anna den Boef was de beste in de groep van de 3e en 4e divisie. Myrthe won daarnaast ook goud op sprong, zilver op vloer en brons op balk. Anna won ook het goud op sprong en zilver op vloer.

In de meerkamp was er zilver voor Linda van Putten en Lotte van Kooten en brons voor Hélène Borsje en Merel de Vreede. Linda won ook nog brons op vloer en balk en zilver op brug. Lotte pakte een gouden medaille op balk en vloer en een zilveren medaille op sprong. Hélène pakte goud op brug en deelde zilver op sprong met Demi van Tol. Merel won brons op sprong, brug en vloer. Goud op balk was er voor Anna Bakker en voor Demi van Tol op vloer. Phoebe Overhand en Febe Naber wonnen het zilver op balk. Roos Verheijen haalde goud op brug en Chevenna Spieke haalde daar het zilver.

Op de foto alle meerkampmedailles met van links naar rechts: Linda van Putten, Lotte van Kooten, clubkampioen 2018 Myrthe Verhagen, Anna den Boef, Merel de Vreede en Hélène Borsje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.