Open Huis op de Willem was een succes

04 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Open Huis op de Willem was een succes

PAPENDRECHT - Afgelopen week was er weer Open Huis op het Willem de Zwijger College: op 29 januari stonden de deuren open in Hardinxveld-Giessendam, waar het gepersonaliseerde leren prominent aanwezig is in het Zweedse onderwijsconcept ‘Kunskapsskolan’. De brugklassen zijn hier sinds dit schooljaar mee aan de slag gegaan.

Het aantal bezoekers was 10% meer dan vorig jaar. In Papendrecht was het Open Huis op 30 januari; ook hier werden de vernieuwingen door een stabiel aantal bezoekers t.o.v. vorig jaar ervaren. Ouders en leerlingen bleken al goed op de hoogte te zijn van fenomen als: flexuren, coaching, chromebooks, Willem Junior Academie, sportklas, hoog- en meerbegaafdheid, Learning Portal en leshuizen.

Wie weet gaat de Willem ook vòòr jouw toekomst of voor die van uw (klein)kind, buurmeisje/-jongen of een andere bekende………….

De bovenstaande foto is gemaakt door geschiedenisdocente Elvira Moerenhout. De basisschoolleerling maakt hier met de Virtual Reality-bril een wandeling over de Acropolis in het nu èn in de Griekse Oudheid. Zo  kan heden en verleden goed met elkaar verbonden worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.