Afsluitende avond TalentenPLUS-klas

30 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Afsluitende avond TalentenPLUS-klas

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 22 januari mochten de basisschoolleerlingen van de TalentenPLUS-klas aan hun ouders, opa’s en oma’s laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben op het Willem de Zwijger College.

Na een presentatie over hoog- en meerbegaafdheid door Eveline Bergwerf -coördinator op dit gebied en docent geschiedenis- kregen de ouders korte demonstraties te zien van de workshops microscopie, sterrenkunde en debatteren. Gezien de enthousiaste reacties en het grote aantal aanwezigen (ruim 100) was het een zeer geslaagde avond.

Foto gemaakt door Laurens van der Broek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.