Bijzonder transport door de brug bij Papendrecht

30 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Bijzonder transport door de brug bij Papendrecht

PAPENDRECHT - Er komen vrijwel dagelijks bijzondere transporten over het de rivier voorbij ons mooie dorp. De brug moet dan ook heel vaak open en dicht. Gisteren, dinsdag 29 januari 2019 kwam er toch wel een heel bijzonder transport langs Papendrecht. Fotograaf Wim Schut was erbij om dit op de gevoelige plaat vast te leggen en wilde de foto's graag met ons delen.

Foto's: Wim Schut.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.