Opnieuw en Co niet meer op zondag geopend

29 januari 2019
Opnieuw en Co niet meer op zondag geopend

PAPENDRECHT - Opnieuw & Co meldt dat vanaf 1 februari 2019 de Papendrechtse vestiging aan de Burgemeester Keijzerweg niet meer op zondag geopend zal zijn. Dit betekent dat de laatste koopzondag voor deze vestiging inmiddels is geweest.

In Papendrecht mogen winkels op de eerste en derde zondag van de maand geopend zijn, maar hier wil Opnieuw & Co geen gebruik meer van maken. Het aantal bezoekers valt dermate tegen, dat de kosten niet opwegen tegen de baten.

Overigens heeft Opnieuw & Co haar website nog niet hierop aangepast.

Buurman Karwei blijft nog wel op de eerste en derde zondag van de maand geopend.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.