Opnieuw & Co Papendrecht houdt totale leegverkoop in verband met verhuizing

23 december 2015
Opnieuw & Co Papendrecht houdt totale leegverkoop in verband met verhuizing

PAPENDRECHT - Opnieuw & Co organiseert deze week van maandag 21 december tot en met donderdag 24 december een verkoop met kortingen van 25% op alles, maar in de week van 28 december tot en met 31 december is er zelfs een leegverkoop met 50% korting op alles.

Dit omdat de zaak gaat verhuizen van de Ketelweg naar de Burgemeester Keijzerweg. Vanaf 31 december zijn ze drie weken gesloten, om op 21 januari 2016 haar deuren weer te openen in de nieuwe grote winkel aan de Burgemeester Keijzerweg 22 (Naast de Karwei).

.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.