Werkzaamheden aan Papendrechtsebrug (N3) 1-4 september gaan niet door

01 september 2017
Werkzaamheden aan Papendrechtsebrug (N3) 1-4 september gaan niet door

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Helaas kunnen de werkzaamheden aan de Papendrechtsebrug  die voor komend weekend, 1-4 september, gepland stonden niet doorgaan. De weersvoorspelling is wederom te slecht, waardoor de luchtvochtigheid te hoog is om de slijtlaag op de balken aan te kunnen brengen.

Een nieuwe planning volgt zo spoedig mogelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.