Nachtafsluiting Papendrechtse brug (N3) richting Dordrecht

09 augustus 2017
Nachtafsluiting Papendrechtse brug (N3) richting Dordrecht

PAPENDRECHT - In de nacht van zaterdag 12 augustus op zondag 13 augustus is de Papendrechtse brug in de rijrichting van Papendrecht naar Dordrecht afgesloten voor verkeer. Rijkswaterstaat verricht dan afsluitende werkzaamheden aan de nieuwe slijtlaag die medio juli is aangebracht. Het fietspad van de brug blijft gewoon beschikbaar.

Toelichting werkzaamheden
In het weekend van 14 tot en met 17 juli is een nieuwe slijtlaag op de rijbaan in de richting Dordrecht aangebracht. Een deel van de werkzaamheden kon toen vanwege de regen niet worden uitgevoerd. Daarom gaat Rijkswaterstaat in de nacht van 12 op 13 augustus de werkzaamheden afmaken.

Details afsluiting:
Van zaterdag 12 augustus 21.00 uur tot zondag 13 augustus 07.00 uur in de rijrichting van Papendrecht naar Dordrecht.

Hinder scheepvaart
Gedurende bovenvermelde werkzaamheden kan de Merwedebrug Papendrecht niet bediend worden. De brug is dus gestremd voor de hoge scheepvaart over de Beneden Merwede:
Van zaterdag 12 augustus 21.00 uur tot zondag 13 augustus 07.00 uur

Geplande werkzaamheden andere rijrichting
Het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag in de tegenovergestelde richting, van Dordrecht naar Papendrecht, is helaas tweemaal vanwege weersomstandigheden uitgesteld. Voor deze werkzaamheden is droog weer nodig. Rijkswaterstaat plant zo spoedig mogelijk een nieuw weekend hiervoor in.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.rijkswaterstaat.nl
Of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.